Na koupališti přistál vrtulník

Jan Vnouček 2012-09-14 00:38:00

Krásný Dvůr – Tragédií málem skončily jinak velmi podařené hasičské závody v Krásném Dvoře. Patrně podnapilý  26letý muž tam totiž před jejich závěrem skočil po hlavě do mělkého bazénu a způsobil si zranění hlavy a krátkodobé bezvědomí. Před utonutím ho zachránil jen rychlý zásah přítomných dobrovolných požárníků. 

Ti ho včas vytáhli z vody a s pomocí přítomného dobrovolného záchranáře ze Žatce mu poskytli první pomoc. Na jeho záchranu pak musel být povolán záchranářský vrtulník.
„Během pár minut dorazila zdravotní záchranná služba z Podbořan, jejíž lékařka rozhodla o leteckém transportu na neurochirurgické oddělení do Plzně,“ informoval o případu server www.pozary.cz.
„Nebyl to nikdo z hasičů, ale jeden divák z Pětipsů. Asi se trochu opil, nedbal našich informačních tabulek na břehu o šedesáticentimetrové hloubce a vrhl se letmo do bazénu. Kdyby skočil do hloubky na druhé straně, tak by se mu nic nestalo,“ kroutil hlavou krásnodvorský starosta František Kuna. „Záchranáři měli podezření na prasklou lebku, ale nakonec se snad naštěstí ukázalo, že by měl být v pořádku,“ oddechl si Kuna.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video