Bohatý víkend na zámku v Krásném Dvoře

Jan Vnouček 2012-10-06 09:50:00

Krásný Dvůr – Jablečný den plný ovocných dobrot a zábavy a slibované dokončení atraktivní Koňské show s Romanem Skamene. Takový program slibuje zámek v Krásném Dvoře první říjnový víkend.

Nejprve v sobotu 6. října se tam uskuteční již druhý „Jablečný den“. Pro návštěvníky bude opět připraven jablečný jarmark a celodenní kulturní program se spoustou soutěží nejen pro děti, který začíná na zámeckém nádvoří v 11 hodin. Kromě mnoha stánků s jablečnými produkty návštěvníky čeká vystoupení kapely Ponožky pana Semtamťuka, kejklíře Lukáše, plzeňské kapely Růže v trní, pohádka O zatoulaném jablíčku atd. Další informace na webu: http://jablecnyden.webnode.cz/.
Druhý den, v neděli 7. října se pak n azámku bude opakovat akce Romantický sen aneb rytířský turnaj, jak ho neznáte. Ta se zde konala letos 27. července, kdy nebylo možné dokončit asi polovinu programu kvůli  velké a dlouhotrvající bouřce.  Program začne barokní drezúrou friských koní v podání organizátorů manželů Parohových a Marcely Duškové. Příchozí dále  zhlédnou opičku Kikinu jezdící na koni Kimovi, kejklíře, ohnivou show na koni, vystoupení Divadla BezeVšeho, tanečnici s hadem a  živého medvěda. Jako zlatý hřeb uvidí rytířský turnaj na koních, v němž účinkuje také herec Roman Skamene. Akce začíná v 13 hodin.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video