Policisté zlikvidovali pěstírnu konopí

Veronika Salášková 2012-10-12 00:14:00

Žatec – Pěstírnu marihuany odhalili v Žatci u západního nádraží v minulém týdnu lounští kriminalisté. Objevili v ní přes 1600 rostlin.

Na pěstírnu přišli při domovní prohlídce, která proběhla ve středu 3. října, v objektu domu v Mostecké ulici. Policisté při ní zadrželi podezřelého. Zároveň se jim podařilo zajistit rostliny konopí v různých fázích růstu v celkovém počtu 1 634 rostlin a technologii potřebnou k pěstování marihuany. „Během samotného zákroku a provádění domovní prohlídky nedošlo k žádnému zranění osob,“ sdělila mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová. Zadržený 22letý cizinec byl hned druhého dne obviněn vyšetřujícím komisařem ze zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zároveň na něj byl vypracován podnět k podání návrhu na vzetí do vazby.
Rozhodně se nejednalo o první objevenou pěstírnu této velikosti ve městě. Vloni na konci ledna se policistům podařilo odkrýt v Žatci velkopěstírnu v bývalé sběrně léčivých rostlin na Komenského aleji nad hlavní poštou. Tehdy v ní zabavili přes 1700 rostlin a již nasušené svazky drogy.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video