Rozpočet vyluxuje zateplení

Jan Vnouček 2013-01-30 00:33:00

Podbořany – Hlavními investičními akcemi pro tento rok by mělo být v Podbořanech zateplení obou základních škol a domu dětí a mládeže a oprava některých silnic a místních komunikací. Tyto akce by měly spolknout přes 30 miliónů korun. Vyplývá to z návrhu rozpočtu, který chce zastupitelstvo města schválit 6. února.

Neznamená to ale, že nedojde na drobnější investice.  V plánu je například rekonstrukce plynové kotelny na Tatranu, vybudování dětského hřiště u ZŠ Husova, zakoupení DVD projektoru do kina, pořízení technologie na moštování ovoce nebo zakoupení vysavače na čištění bazénu koupaliště.
Jako první, ještě na jaře, by mělo dojít na kompletní renovaci topení a rozvodu teplé vody v areálu Tatranu, keré jsou v havarijním stavu. Město má na nové kotle a bojlery vyčleněno 700 000 Kč. Na výstavbu nového a dlouho vyhlíženého dětského hřiště u ZŠ Husova je připraveno 350 000 Kč. V návrhu je dále uchystáno 200 tisíc korun na koupi DVD projektoru do kina, 400 000 Kč na zakoupení bazénového vysavače a menší částky  na pořízení moštárny či peletovacího systému.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video