Popáté poběží za Žateckou jedenáctkou

Iveta Drlíková 2013-05-31 00:47:00

Žatec – Tuto sobotu 1.6., startuje na Chaloupce další ročník oblíbené sportovně-pivní soutěže „Běh Žatecké  jedenáctky“. Originální „orientační“ závod dvojic je prověrkou nejenom běžeckých kvalit, ale i pivní výdrže, protože v každé z osmi vybraných osvěžoven musí soutěžící vypít jedno pivo. Akce vzdává hold tradičnímu jedenáctistupňovému žateckému pivu, odtud také její název, a proto tvoří důležité traťové uzly hospody, restaurace a nálevny, kde tento chmelový mok v Žatci čepují.

I letos se startovní listina začala plnit již začátkem května. Pořadatelé, Luděk Chomát a Jiří Merda sice už hlásí plný stav, ale určitě stojí za to přijít týmy podpořit na start nebo dorazit odpoledne na vyhlášení výsledků, po kterém akce pokračuje koncertem kapel Doživotní posedlost, Legalizace, Bezstarost a Stanley&Falešný obvinění. Prezentace závodníků začne na terase klubové restaurace Chaloupka v sobotu 1. června v pravé poledne. Start je ve 12.30, kdy se na trať postupně vydá šedesát dvojic rozdělených do tří kategorií – mužské, ženské a smíšené páry.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video