Zastaví někdo nájezdníky z Třemošné?

Jan Vnouček 2013-06-03 00:39:00

Lubenec – Dvanáct hodin v sobotu trval 3. ročník rybářských závodů družstev v Lubenci. U tamního rybníku se při nich sešlo 58 závodníků ze tří krajů rozdělených do 29 družstev. V proměnlivém počasí byly tentokrát ryby vybíravější než v dubnovém lubeneckém závodě jednotlivců, ale na „profíky“ z Třemošné si opět nepřišly. Rybáři z této obce u Plzně totiž  stejně jako před tím zaslouženě pobrali nejlepší ceny. 

Nejtěžší úlovky dokázala chytit dvojice Pavel Rozum a Miroslav Kabát (dohromady 19,3 kilogramů). Těsně za nimi skončili Stanislav Šilhavý a Vladimír Čechura (18,9 kg). Všichni z Třemošné. Třetí příčku si „vytáhli“ Josef Münzer a Antonín Klement (17,6 kg) z Nového Sedla. Celkem bylo uloveno 114 kaprů a jeden amur o celkové váze 177 kg (bílá ryba se nevážila). Největší úlovek si připsal Josef Dohnal z Karlových Varů. Na háčku mu uvízl kapr o délce 62 cm a hmotnosti 4,3 kg. Z našeho regionu se ve výsledkové listině nejvýše objevili Jiří Mazánek a Petr Šácha (9. místo za 7,3 kg). Vítěz získal vedle poháru a medailí 6 tisíc korun v hotovosti, stříbrní dostali 4 tisíce korun a bronzoví 2 000 Kč. Věcné ceny si odnesli všichni zúčastnění.
Jan Hrachovec a Vladimír Kroupa z Lubence na snímku čekají uprostřed poledního lijáku na záběr. Nakonec si za „vytažených“ 5,3 kg ryb vysloužili 12. místo.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video