Dvacet tisíc pro Křešice

Redakce 2013-07-14 00:11:00

Jimlín – Humanitární sbírka na pomoci obci Křešice, kterou uspořádal Obecní úřad v Jimlíně, byla ke dni 30. června ukončena. Za přítomnosti starostky, účetní obce a paní Šlégrové z Jimlína byly ve středu 3. července dopoledne otevřeny zapečetěné schránky, které vydaly mince a bankovky v celkové hodnotě 10 542 Kč. 

Tato částka byla zaslána na povodňový účet obce Křešice. Příspěvek 10 000 Kč z obecních prostředků, který schválilo zastupitelstvo obce na svém posledním zasedání, byl již obci Křešice poskytnut. „Celkově to není sice závratná částka, ale postižená obec uvítá každou pomoc a touto cestou mohu tlumočit z Křešic co nejsrdečnější poděkování všem, kteří přispěli a pomohli. Bude trvat ještě dlouho, než se podaří odstranit všechny škody způsobené letošní povodní. V Křešicích je v současné době v obci prakticky uklizeno. Domy jsou vyklizené a probíhá vysoušení, aby mohli obyvatelé znovu opravit omítky a zabydlovat své povodní postižené domy. Přejeme hodně sil,“ uvedla starostka Jimlína Jana Mikovcová.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video