Libočany pracují na nové vizáži obce

Veronika Salášková 2013-08-19 00:32:00

Libočany – Do zvelebování vzhledu obce se pustili v Libočanech. Už při vjezdu do vesnice návštěvníci spatří uvítací cedule, které vyrobil jeden ze zaměstnanců obce. Místní pracovníci také upravili zanedbané záhony a pustili se i do rekonstrukce chodníků. Pro snadnější údržbu čistoty na veřejném prostranství se chystá instalace koše na psí exkrementy.

Nový vzhled dostává také kulturní dům, který obec postupně vlastními silami opravuje. Nyní zastupitelstvo schválilo nutnou opravu okapů, svodů a části střechy na objektu, do nějž několik let zatéká. Úpravy se dočkala také hasičská zbrojnice, kde proběhla výměna oken.
„Vedení obce maximálně šetří prostředky obecní kasy tím, že práce vykonávají naši zaměstnanci, kterých máme celkem jedenáct,“ sdělil starosta Ivan Teuber. Devět jich pro ni pracuje na veřejně prospěšné práce. „O další dva zaměstnance na veřejně prospěšné práce budeme ještě žádat. Tímto bych chtěl veřejně poděkovat všem, kteří se podílejí na zvelebování naší obce, tak jako tomu bylo dříve samozřejmostí,“ dodal starosta Teuber.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video