Taneční se vracejí do Loun

Jarka Cibulková 2013-08-21 00:09:00

Louny – Ze soudních Dobroměřic se po čtyřech letech taneční, které dlouhou dobu pořádala Taneční klub Luna, vracejí do Loun. Od září se budou první krůčky společenských tanců vyučovat ve Vrchlického divadle v prostorách foyer. Není to ale z důvodu špatného prostředí v Dobroměřicích, naopak Jana Stehlíková musela prostory opustit z důvodu malého počtu frekventantů.

„Letos se otevřel kulturní dům v Cítolibech a moji žáci byli osloveni, aby taneční kurzy uspořádali tam. Oni se chopili nabízené příležitosti a konkurenční taneční kurzy otevřeli. Samozřejmě došlo k hromadnému odlivu párů již přihlášených k nám, protože je láká nové prostředí a mladí lektoři. Pro nás je to však ohromná komplikace a tak došlo k tomu, že Kulturní dům v Dobroměřicích nejsme schopni se zbylými páry zaplatit. Proto jsme vyjednali menší sál v divadle, který zaplatit schopni jsme a také se tam vejdeme,“ upřesnila Jana Stehlíková. Naopak provozovatelka KD Dobroměřice Olga Martinovská zachránila pokračování tanečních na Lounsku, když byl uzavřen Dům kultury v Lounech, a Luně před lety nabídla prostory.
Taneční kurzy v divadle začínají 6. září od 20 hodin a ještě jsou volná místa. Pro účastníky jsou připraveny novinky v podobě divadelního představení či lekci tance z Karibiku a street dance zcela zdarma.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video