Divadlo přebudovalo dámské toalety

Veronika Salášková 2014-01-15 00:31:00

Žatec – Na zbrusu nové toalety se mohou těšit návštěvnice Městského divadla v Žatci. Kvůli jejich budování bylo divadlo první dva týdny nového roku zavřené.

Stav dámských toalet v prvním patře u balkonů už byl nevyhovující, proto se přistoupilo k revitalizaci jejich interiéru podle nové dispozice navržené architektem Jiřím Vaníčkem. Přípravné a bourací práce začaly ještě před vánočními svátky. „Při hrubých pracech se zjistilo, že je třeba opravit také rozvody kanalizace a okna,“ řekl Martin Veselý, ředitel Městského divadla Žatec. Dodal, že tato první etapa vyšla na 350 tisíc korun. Hned po dokončení prací v tomto týdnu se pracovníci firmy Novostavby Žatec přesunou o patro výše, kde se pustí do revitalizace smíšeného sociálního zařízení. Divadlo bylo z důvodů prací v prvních dvou lednových týdnech pro návštěvníky uzavřené, od úterý 14. ledna však už poběží jak program divadla, tak i digitálního kina. Na snímku zleva Martin Bazal a Milan Pelčík kompletují sociální zařízení.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video