Optik se může pyšnit nejhezčí velikonoční výlohou

Redakce 2014-05-05 11:18:00

Louny - Jak se již pomalu stává tradicí Městské informační centrum Louny a komise cestovního ruchu vyhlásili i v letošním roce soutěž o nejhezčí velikonoční výlohu. Do soutěže se přihlásili obchodníci z centra města a nebylo jednoduché vybrat tu nejlepší. Samozřejmě jsou obchody, jejichž výlohy přímo zvou k tematicky laděným úpravám, ale jsou i obchody, jejichž výrobky nejsou zrovna jednoduše kombinovatelné s velikonočními či dalšími svátky.

Komise, tak jak bylo uvedeno v pravidlech při vyhlašování soutěže, se skládala z členů komise cestovního ruchu, zástupce Městského informačního centra a cizince. Ti prošli samostatně, abychom zamezili vzájemnému se ovlivňování, městské centrum ještě před velikonočními svátky. Každý oznámkoval přihlášené expozice a v úterý jsme uveřejnili na informačním webu www.louny.cz výsledky.
Výhercem soutěže se stala Optika K. Melíšek v Žatecké ulici, na druhém místě se umístila kavárna a kinotéka „U Mistra Benedikta“ z České ulice a na třetím místě je obchod s koberci paní Ungerové, rovněž z České ulice. Všem výhercům gratulujeme a zúčastněným děkujeme za účast, kreativitu a jejich nemalé estetické přispění k velikonoční atmosféře v centru města.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video