Lounské muzeum vyhlásilo soutěž o nejlepší medový recept a výrobek z medu. Recepty můžete přihlašovat do konce listopadu v pokladně muzea nebo na email: macova@muzeumlouny.cz. Hotové výrobky pak můžete přinést od 1. do 3. prosince do 10 hodin. Ve středu 3. prosince od 10 do 16 hodin proběhnou ochutnávky a vyhodnocení jednotlivých přihlášených jídel, nápojů i receptů, na které jste srdečně zváni. Nejlepší budou samozřejmě odměněni. Z přihlášených receptů bude následně sestavena i malá kuchařská knížka. Mezi ochutnáváním si můžete prohlédnout a vyzkoušet i ukázky přípravy dalších medových a včelích výrobků.
Napsal(a): Redakce
Jsme fandové digitálního účetnictví, umělé inteligence a moderních technologií a do naší lounské kanceláře hledáme novou posilu pro stálou nebo nárazovou spolupráci externí nebo interní formou. Předchozí zkušenost s účetnictvím je nutná, moderní technologie zaškolíme a zvládneme společně.
Požadujeme ochotu učit se novým věcem, pozitivní, zodpovědný a aktivní přístup.
Tel.: 777197823
E-mail: info@arelas.cz
Nástup možný ihned!
POŽADUJEME: vzdělání zdravotníckého směru
NABÍZÍME: pracovní poměr na plný úvazek a dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou; pracovní poměr na DPP nebo DPČ; zvláštní příplatek pro zdravotníky + příplatek za práci o víkendu a svátcích + odměny; 5 týdnů dovolené; příspěvek na dovolenou; příspěvek na penzijní pojištění; příspěvek na stravování; příspěvek na vitamínové prostředky + očkování; možnost dalšího vzdělávání. Profesní životopis zašlete na uvedený e-mail.
Kontakt: paní Šulcová
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodbořany.cz
Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!
Přehrát videoVe středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...
Přehrát video