Lounské muzeum vyhlásilo soutěž o nejlepší medový recept a výrobek z medu. Recepty můžete přihlašovat do konce listopadu v pokladně muzea nebo na email: macova@muzeumlouny.cz. Hotové výrobky pak můžete přinést od 1. do 3. prosince do 10 hodin. Ve středu 3. prosince od 10 do 16 hodin proběhnou ochutnávky a vyhodnocení jednotlivých přihlášených jídel, nápojů i receptů, na které jste srdečně zváni. Nejlepší budou samozřejmě odměněni. Z přihlášených receptů bude následně sestavena i malá kuchařská knížka. Mezi ochutnáváním si můžete prohlédnout a vyzkoušet i ukázky přípravy dalších medových a včelích výrobků.
Napsal(a): Redakce
Pozvání Mirky Farkasové na Štědrý den 24. 12. 2024.
Přehrát videoZlatá neděle 22. 12. se nesla v Žatci ve znamení zpívání koled - v podloubí u Ramon café, tradice, za kterou stojí mj. ŽOK :-)
Přehrát video