Předkolo poháru neúspěšně: Lounští fotbalisté vypadli s Neratovicemi po penaltovém rozstřelu + galerie

Redakce 2015-07-22 11:42:00

Louny (ps) Domácí FK Louny přivítaly v předkole poháru celek Neratovic-Býškovic. Lépe začali hosté, ovšem šancí a střel bylo minimum. V 18. minutě poprvé pálili hosté, ale Pokorný vyrazil.

Ve 32. minutě se konečně domácím povedl rychlý přechod do útoku, Krejčík unikl po levé straně, ale jeho nebezpečný přízemní centr nedokázal nikdo zakončit. Opravdu první velkou šanci měl Minařík, který unikl celé obraně hostí, ale zakončoval jen do brankáře.
Ve druhé půli hra probíhala podobně, až do 61. minuty. Po rychlém přenesení hry na levou stranu na Matyáše a jeho pěkném uvolnění, se nejlépe orientoval M. Němec a Louny se ujaly vedení 1:0. Zvýšit na dva nula mohl v 70. minutě Jamrich, který prošel celou obranou, ale svoje sólo nepo-chopitelně nezakončil do prázdné branky. Naopak z protiútoku hosté srovnali, když využili špatnou malou domů a snadno srovnali na 1:1 Šulcem. Strhnout vedení na stranu Loun mohl ještě R. Němec, ale z dobré pozice pálil jen do tyče branky hostí. Následovat proto musely penalty, ve kte-rých byli úspěšnější hosté a postupují tak do dalšího kola poháru.
„Samozřejmě jsem zklamán, přes dneš-ního soupeř se dalo přejít. Měli jsme souboj zvládnout už normálním hracím čase. Přišli jsme o další kvalitní zápas a diváci o dalšího atraktivního soupeře. Bohužel se nedá se nic dělat, máme tři přípravné utkání a je stále na čem pracovat. Dnešní výkon byl zase o něco lepší než proti Litoměřicím,“ řekl k utkání trenér Loun Pavel Schettl.
Sestava: Pokorný – Vokurka, Jamrich (70.Štourač), Říha, Krejčík  – Minařík (75. Schettl), Soukup, Koubek (46. Baň-ka),Trup, Matyáš (78. R. Němec), Krejčík  – M. Němec (70. Kochrt).
Branka:  61. M. Němec.

Fotogalerii najdete zde

 

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video