Poslední šance: Podpořte svoji favoritku!

Iveta Drlíková 2016-03-08 14:54:00

Máte ještě poslední šanci dát hlas své favoritce v soutěži Miss sympatie Dívka roku 2016. Hlasovat můžete prostřednictvím kupónů, které najdete v aktuálním čísle Žateckých novin. Stačí libovolné množství vystřihnout, vyplnit a odnést do středy 9. března do žateckého Domu dětí a mládeže, který sídlí v ulici Obránců míru 638. Otevřeno mají tento den do 15. 30 hod.

Stále ještě také pokračuje elektronické hlasování, a to do 10. března, kdy úderem 14. hodiny končí. Tímto způsobem můžete na email – drlikova@ohremedia.cz, poslat hlas pouze jedné dívce. Která ze čtrnácti soutěžících titul Miss sympatie 2016 získá, se dozvíte v sobotu 12. 3. v Městském divadle Žatec, kde od 15 hodin základního kolo soutěže „Dívka roku“ proběhne, nebo další týden na stránkách našich novin. Přehled všech soutěžících najdete zde.

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video