Policisté chytili recidivistu

Veronika Salášková 2016-08-23 12:28:00

Žatec (str, sal) Majetkovou trestnou činnost páchal opakovaně 32letý poberta ze Žatce. Nyní se již konečně nachází za mřížemi, neboť na něj o předcházejícím víkendu soudce uvalil vazbu.

Naposledy potrápil policisty v minulých dnech, kdy v nočních hodinách vnikl na volně přístupný pozemek jednoho rodinného domu v Žatci. „Když prohledal jeho okolí a zkoušel otevřít dveře do samotného domu, byl vyrušen majitelkou a z místa utekl. Překonal oplocení sousedních objektů, kde se ukryl a následně vnikl do jedné tamní kůlny, odkud odcizil vysavač na listí a další věci. Opět byl ale vyrušen a z místa se pokusil utéct. Tentokrát již skončil v rukou policistů,“ popsala mluvčí lounské policie Jaromíra Střelcová. Zloděj si vyslechl obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody a v policejní cele čekal na rozhodnutí soudu o uvalení vazby. Tu na něj soudce uvalil a několikrát soudně trestaný recidivista opět putoval za mříže.

Komentáře

Nabídky práce

PRACOVNÍK/PRACOVNICE v sociálních službách - DPS Podbořany

Nabízíme: stálý pracovní poměr * na plný úvazek * nástup možný ihned. Životopisy zasílejte na adresu: sulcova@domovpodborany.cz Bližší info na telefonu: 415 214 423; nebo: 733 714 024 nebo osobně u paní Šulcové v době od pondělí do pátku od 9.00 do 15.00 hodin.
Kontakt: paní Šulcová
Tel.: 733714024
WWW: https://www.domovpodborany.cz/
E-mail: sulcova@domovpodborany.cz

Poslední videa

Poslední zvonění v 1.B ZŠ nám. 28. října v Žatci

Poslední školní den v pátek 28. 6. 2024 také prvňáci ze třídy paní učitelky Evy Svobodové dostali svá první v životě vysvědčení.

Přehrát video
Den otevřených dveří VÚ Buškovice a vystoupení bubeníků

V závěru června 2024 Výchovný ústav, SŠ a SVP v Buškovicích pozval úředníky, podnikatelé, veřejnost, přátele na Den otevřených dveří. Vystoupili i bubeníci ze skupiny Australien Buš-kovice

Přehrát video