Jaroslava Lišková absolutní přebornicí: Jablečný den letos navštívilo čtyři tisíce lidí

Alla Želinská 2016-10-06 10:39:00

Krásný Dvůr (až) Správa státního zámku v Krásném Dvoře je spokojena. Jablečný den, který se letos konal již pošesté, uplynulou sobotu navštívilo okolo čtyř tisíc návštěvníků! „Moc děkujeme všem sponzorům, pomocníkům, dobrovolníkům, hospodyňkám a cukrářkám za výbornou atmosféru, spoustu nejen jablečných dobrot a zábavu především pro děti,“ s radostí a vděkem hlásí kastelánka krásnodvorského zámku Michaela Hofmanová.

Absolutní všestrannou přebornicí soutěží vyhlášených v rámci Jablečného dne se stala Jaroslava Lišková z Chrášťan, která vyhrála soutěž o nejkrásnější rukodělný výrobek s jablečnou tématikou (tu hodnotila porota) s tematickým prostíráním a zároveň zvítězila v soutěž o nejlepší jablečný produkt (hodnotili návštěvníci dne) se svými jablečnými dobrotami.
Na dalších oceněných místech se v kategorii výrobků umístila Iva Lněníčková a Marcela Šteflová. V kategorii produktů to byla Základní škola Krásný Dvůr a Gymnázium a SOŠ Podbořany.
Na Jablečném dni v Krásném Dvoře se mj. představily mateřská centra Jonáš z Podbořan a Jablíčko z Nepomyšle, volnočasové centrum Bertík z Kryr a spousta dalších.
„Jablečný den dopadl skvěle, poptávka byla opravdu obrovská a prodali jsme úplně vše. A to jsme pekly některé do rána,“ směje se Zdenka Lněníčková z Jablíčka, které také mělo velký úspěch u návštěvníků se svou dílničkou na výrobu svíček.
Děti se vozily na ručně točeném kolotoči, užily si střelnici, shlédly pohádku a vozily se na koních, Václav Staněk z dvorce Chmelištná předvedl koňskou show. Počasí se i letos vydařilo.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video