Mladý muž zemřel po incidentu v pizzerii

Redakce 2016-10-25 13:17:00

Žatec (rš) Po incidentu v žatecké Pizzerii Panamera zemřel mladý muž z Loun. Na místě se objevily svíčky a konaly se zde pietní akce. Soudní pitva neprokázala cizí zavinění.

K úmrtí 26letého mladíka došlo v úterý 18. října. Podle vedení pizzerie si muž nejprve objednal nealkoholický nápoj, a protože obtěžoval hosty restaurace, byl personálem slovně upozorněn na své chování. „Již v té době bylo zřejmé, že muž je pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek,“ stojí v prohlášení vedení pizzerie z 21. října. Muž poté bez zaplacení odešel.
Po pár minutách se ale na místo vrátil a podle oslovených svědků začal obtěžovat hosty podniku, především ženy. Jeho chování bylo dle svědků agresivní. Hostům a obsluze se podařilo mladíka zadržet až do příjezdu policie. Mladík však zkolaboval a ani přivolané záchranné službě se ho nepodařil zachránit.
Smrt vyvolala řadu otázek včetně možnosti cizího zavinění. Výsledky nařízené soudní pitvy to však vyvrátily. Dle jejích předběžných výsledků nebylo zjištěno cizí zavinění. „Podle prvotních výsledků soudní pitvy nebylo zjištěno cizí zavinění. Zároveň byl odebrán veškerý potřebný materiál na návazná laboratorní vyšetření. Příčina smrti bude stanovena na základě výsledků těchto analýz. Veškeré okolnosti tohoto případu (včetně zajištěných kamerových záznamů) jsou i nadále předmětem dalšího šetření lounských kriminalistů. Do ukončení vyšetřování se proto k věci nebudeme dále vyjadřovat,” sdělila policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.
Cesta muže z Loun do Žatce je také zahalena otazníky. Dle dostupných informací byl zadržen policií v Lounech. Po stížnostech na bolest břicha byl převezen sanitkou do žatecké nemocnice. Jak se dostal z nemocnice, není jasné. Před příchodem do Pizzerie Panamera měl ještě vyvolat rozruch na žateckém autobusovém nádraží, kde zmateně pobíhal od jednoho autobusu k druhému.
Před Pizzerií Panamera svítily již od středečního večera svíčky a scházela se zde asi stovka Romů. Objevily se také výhružky vůči personálu restaurace. Pizzeria raději dočasně zavřela.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video