Úvod   /   Zprávy   /   Divadlo bilancuje

Divadlo bilancuje

Redakce 2017-12-23 08:12:00

Louny (ms) Konec roku jakoby vyzýval k ohlédnutí, k zamyšlení se, k bilancování. „Musíme se pochválit, že pohled na rok 2017 nás naplňuje radostí a uspokojením. Více než třicetkrát plné hlediště, pochvalná slova, potlesky vstoje, shovívavost návštěvníků při problémech s výpadkem pokladního systému a mnoho dalšího nás k úsměvu snad opravňuje. Nechceme předjímat, ale zatím to vypadá, že i čísla jedou na rekord,” vypočítává Milena Syrovátková z lounského Vrchlického divadla. Přes 33 tisíc návštěvníků divadla na jeho 183 akcích vyžene průměrnou návštěvnost nad 180 a to je číslo, na které jsou pyšní. Galerií města Loun prošlo přes tisícovku návštěvníků a na Zastávce se jich pobavilo více než 20 tisíc. „Víme, že pořád je co vylepšovat a slibujeme, že o blaho milovníků umění budeme pečovat i v roce 2018.”

A kdy se ještě do konce roku setkáme? Při adventních procházkách městem určitě zavítejte do Galerie města Loun, protože výstava Františka Chauna svou rozmanitostí a zajímavostí vzbudí emoce v každém návštěvníkovi. Před Silvestrem v pátek 29. prosince přivítají postoloprtští ochotníci zcela zaplněné hlediště Vrchlického divadla na svých Severočeských bucharech (na snímku nahoře), pokud představení chcete vidět a vstupenka na vás nezbyla, zkuste to 3. ledna, to Buchary přidávají. Do nového roku se také můžete protančit v kulturním domě Zastávka, na svatého Štěpána s Lounskou Třináctkou nebo na silvestrovské veselici.

Upozorňujeme, že galerie města Loun uvažuje o uspořádání zájezdu na výstavu díla Vladislava Mirvalda v Egon Schiele Art Centru v Českém Krumlově. Zájezd by se uskutečnili ve čtvrtek 25. ledna 2018. Uspořádání zájezdu a případná cena se bude odvíjet od vašeho zájmu a účasti, koho by nabídka oslovila, ať kontaktuje Vrch-lického divadlo v Lounech.

„My ve Vrchlického divadle, v Galerii města Loun a v KD Zastávka vám přejeme pohodové a štědré Vánoce, optimistický vstup do roku 2018 a v něm kromě zdraví, štěstí a lásky také kupu kulturních zážitků,” zakončila Milena Syrovátková.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video