Vydařený den otevřených dveří

Markéta Chalupová 2017-12-27 10:03:34

Žatec (mch) Nahlédnout do výuky svých potomků anebo se jen podívat, jak to ve škole vypadá, mohli všichni, kdo přišli 12. prosince do žatecké školy v Komenského aleji.

„Přemýšlím, kam dám dceru na základní školu. Na Komeňák jsem slyšela docela dobré ohlasy, tak jsem se přišla podívat, jak to tu vypadá. Myslím, že možnost nahlédnout přímo do výuky je skvělá, určitě mi to pomůže v rozhodování,“ vítá příležitost k návštěvě školy Alena Krátká.

Stejně jako paní Krátká se do školy přišli podívat desítky dalších návštěvníků, kromě rodičů budoucích prvňáků se dostavilo i velké množství rodinných příslušníků současných žáků školy. „Zatím se na nás přišly podívat tři maminky. Jsem ráda, když jim můžu předvést, jak učím jejich děti,“ chválí akci třídní 4. A Marta Mrnková, která maminky hned aktivně zapojila do výuky. Jednu vyzkoušela z češtiny, další pomáhala při práci s mapou, na vlastní kůži si tak po letech vyzkoušely, jaké to je být zase školákem.

Kromě tříd a výuky si přítomní měli možnost prohlédnout i krásnou adventní výzdobu, kterou tvoří práce a výrobky dětí a zeptat se pedagogů na vše, co je o škole zajímá. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video