Středa nabízí dvě besedy

Redakce 2018-04-24 15:10:22

Besedovat můžete se spisovatelkou Janou Novákovou nebo Milanem Milfaitem o zahradničení.

Beseda se spisovatelkou 

V rámci projektu „Kniha ti sluší 2018“ připravila žatecká knihovna již na tuto středu 25. dubna setkání se spisovatelkou Janou Novákovou. Autorka knih „Ze života blbky“ je mezi recenzenty známá jako „česká Bridget Jones“. Beseda proběhne v přednáškovém sále Staré papírny od 17 hodin a posluchači se zde dozví i to, jak vypadá vydávání knih samonákladem. Vstupné dobrovolné.


 Beseda s odborníkem na rostliny 

Regionální muzeum K. A. Polánka v Žatci zve příznivce zahrádkaření na přednášku z cyklu „Člověk versus příroda“. Jejím hostem bude tuto středu 25. dubna Mgr. Milan Milfait, který pohovoří na aktuální téma - ošetřování rostlin na počátku vegetace. Beseda proběhne od 17 hodin v hlavní budově muzea. Přednášející přiblíží rostliny jako součást ekosystému, aglomerací, zahrad a každého jedince, vysvětlí přípravu rostlin na vegetaci, obsah a vhodné termíny ošetřování, způsoby ošetřování, pravidelné a jednorázové jarní práce. Vstupné 30 korun.


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video