Co si navařili, to snědli

Jan Vnouček 2011-12-20 09:53:00

Podbořany – Veselý víkend nejen u plotny strávilo začátkem prosince jedenáct malých kuchtíků a kuchtiček z Domu dětí a mládeže v Podbořanech. Soustředění zájmového kroužku vaření jim přineslo nejen kulinářské zážitky, ale naučili se po sobě i uklízet, ovládat svůj strach. Hlavně ale pocítili zodpovědnost za své činy, protože co si navařili, to si taky snědli.

„Soustředění se zúčastnilo devět holek a dva kluci. Spali ve dvou třídách. A měli pořád co dělat. V pátek si po ubytování uvařili večeři, pak absolvovali stezku odvahy a volnou zábavu. V sobotu malovali čerta a Mikuláše, pak si připravili oběd, po klidu měli kvízový závod, vyrobili si masky na karneval. Po přípravě večeře si pak vyzkoušeli variace na zumbu. No a v neděli po sobě uklidili, uvařili si oběd a byl konec,“ popsal náplň tří dnů vedoucí podbořanského DDM Hana Ivanovová. „„Byli moc fajn. Nemusela jsem je do ničeho nutit. A chtěla bych je za to všechny pochválit,“ dodala.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video