Studenti s Majákem již posedmé

Hedvika Mašková 2018-12-21 18:00:00

Předvánoční atmosféru si dopřáli všichni, kteří dorazili na oblíbenou a již tradiční akci Studenti s Majákem. Studenti Gymnázia Žatec společně s Obchodní akademií, klienty organizace Kamarád Lorm a Chrámem chmele a piva uspořádali večerní akci, která odstartovala koncertem v Kapucínském klášteře a následovala trhy a kulturním programem u Chmelového majáku.

Studenti gymnázia prodávali ve stáncích ručně vyráběné vánoční dekorace, svícny, ozdoby, doplňky i něco dobrého k jídlu a pití – pečené čaje, kakao, čaj, cukroví, marmelády, muffiny a další sladkosti. Ti, které nezahřály teplé nápoje, mohli pěšky vystoupat na rozsvícený Maják a spatřit vánočně osvícené město. Na zdi Chrámu chmele a piva byly také promítány vzkazy a vánoční přání, které měli studenti možnost vhazovat do pro ně určené krabice ve škole. Něco pěkného mohli tímto způsobem sdělit všem přítomným i návštěvníci akce. Součástí akce byl také koncert, při němž zazněly nejen vánoční koledy a také malý ohňostroj. Peníze, které studenti za své výrobky získali, poputují do fondů jednotlivých tříd a využijí se na výlety nebo organizaci maturitních plesů. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video