Tento týden v Regionu Podbořanska

Alla Želinská 2019-02-19 16:36:00

Týdeník Region Podbořanska č. 7 ve středu 20. února ve vašich schránkách a v prodeji.

V sedmém vydání Regionu Podbořanska se dočtete o chystaném předání grantů neziskovkám z Podbořanska, o kompletním otevření dětského oddělení nemocnice v Žatci, o tom, kolik žen v našem nebo sousedním regionu řídí autobus, nebo jak dopadla celoroční fotosoutěž spolku VEEV. Dále píšeme, co vše musí při zápisu umět budoucí prvňáčci, jak probíhal hasičský ples v Lubenci, maškarní plesy v Očihově či Blatně. Přinášíme i reakci čtenáře na téma satelitní lokality za městem Podbořany.

V tomto vydání najdete rozhovor s jedinou řidičkou v oblasti Podbořansko. Dozvíte se také, jak si děti užily jarní prázdniny ve třech příměstských táborech v Podbořanech, přinášíme i nová miminka v rubrice Narodili se.

Sportovní strana se mimo jiné věnuje soutěžím stolních tenistů, Zimnímu turnaji, kde vyhrály Buškovice, vítězství podbořanských šachistů na domácích šachovnicích, ocenění Miroslava Urbana z Hopman teamu v anketě Osobnost roku nebo o aktivitách skupiny Rozběháme Podbořany a okolí.

Nechybí ani pozvánky na kulturní akce, jako například na další maškarní plesy, masopusty nebo do kina.

Více v tištěném či elektronickém vydání Regionu Podbořanska.


Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video