Evženie Kloučková oslavila 100 let!

Hedvika Mašková 2019-05-31 14:00:00

Významné životní jubileum oslavila žatecká občanka Evženie Kloučková. Popřát jí přišla starostka Zdeňka Hamousová, která jí donesla květinu, dárkový koš a blahopřejný list. Zato se poté mile ráda podepsala do žatecké kroniky.

Paní Evženie se narodila na Ukrajině a do Česka přišla se ,,Svobodovou armádou“. Žila v Litoměřicích a také v Sokolově. Poté se se svým manželem přestěhovali do Žatce. Zde paní Kloučková pracovala v dětském domově, papírnách a také ve šroubárně. Následně odešla do zasloužilého důchodu, který prožila v žateckém pečovatelském domě, kde ještě vypomáhala s úklidem. Posledních dvacet let žije u syna a snachy. 

Evženie Kloučková vychovala dva syny Emila a Vítka. Má dvě vnoučata, tři pravnoučata a jednu prapravnučku. Ještě donedávna velmi ráda vyšívala a četla Harlekýnky. Byla rovněž skvělou cukrářkou, pekla dorty i drobné svatební koláčky. 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video