Peníze na textilní halu jsou. Teď ještě vybrat, kdo ji postaví

Jan Vnouček 2012-02-20 00:00:00

Lubenec – Obec Lubenec vypsala nové výběrové řízení na zhotovitele stavby nové výrobní haly pro textilní dílnu, která vyhořela. Oproti minulému, zrušenému výběrovému řízení upravila a zpřísnila požadavky pro výběr dodavatele.  Výzvu také vyvěsila na veřejné adrese, a ne jenom na své úřední desce. „Přidali jsme tam reference a přitvrdili sankce v případě nedodržení termínu dokončení stavby. To nám tam před tím scházelo a neměli jsme ošetřeno, aby firmy náš termín opravdu dodržely,“ objasnil starosta Bohumil Peterka. Podle zadaných podmínek musí stavitel halu zhotovit do 30. června za maximální cenu 6,7 miliónu Kč bez DPH.

Lubenec se po delších průtazích také konečně dočkal pojistného plnění za škody způsobené požárem na původním areálu textilní dílny. Obdržel od pojišťovny 9 miliónů Kč a vyhlíží další 2 milióny. Jeden milión stála likvidace a úklid požářiště. Původní hala vyhořela do základů v srpnu loňského roku.

 

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video