Tento týden v Žateckých novinách

Iveta Drlíková 2019-09-24 10:54:00

Týdeník Žatecké noviny č. 38 vychází ve středu 25. září ve vašich schránkách a na stáncích!

Ve třetím zářijovém vydání Žateckých novin se dočtete o jihokorejském NADŠENÍ pro naše město a Dolní Poohří, NEZAMĚSTNANOSTI v okrese, dalším ročníku oblíbené turistické akce pro děti a dospělé POHÁDKOVÝ LES, odstartování TOPNÉ SEZÓNY, výhercích VÝHLÍDKOVÝCH LETŮ, spadlé zdi v ulici POD ZNÁMKOVNOU, rybářské svatbě na NECHRANICÍCH a plánované diskuzi o ALTERNATIVNÍM VZDĚLÁVÁNÍ. Ve velkém rozhovoru na společných stranách našeho týdeníku jsme vyzpovídali NOVÉHO ŘEDITELE Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Územního odboru Žatec Petra Svobodu.

Sportovní strana nabídne vydřené vítězství SLAVOJE ŽATEC nad soupeřem z Lovosic, novopečeného mistra republiky ve střelbě z revolveru PAVLA VLKA, krátké zprávy z ŽATECKÉHO SPORTU, jako zahájení kuželkářský PŘEBORŮ, prohru HÁZENKÁŘŮ nebo výhru NOHEJBALISTŮ ve druhém utkání play-out extraligy nebo výhry florbalistů. Samozřejmě nebude chybět fotbalový VÝSLEDKOVÝ SERVIS.  

Kulturní strana nabídne pozvánky na kulturní a volnočasové AKCE, jakými jsou například HOUBAŘSKÁ VÝSTAVA, ale také reportážní fotografii z vernisáže aktuální výstavy v prostorách Regionálního muzea K. A. Polánka s názvem KDYŽ JSEM ŠEL POPRVÉ DO ŠKOLY.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video