Futsalisté Betisu Kadaň pomohou dětem z dětského domova

Dominik Urma 2019-12-11 09:10:00

KADAŇ - Dobročinnou sbírku hraček a plyšáků pro Dětský domov v Mašťově se rozhodli před posledním domácím utkáním před Vánoci, v pátek 13. prosince, uspořádat futsalisté Betisu Kadaň. Pomoci můžete i vy!

,,Pro nejmenší děti, které nemají to štěstí prožít vánoční svátky se svými rodiči a u svých rodinných příslušníků, bychom rádi zajistili, ve spolupráci s Vámi, předání hraček. Nechali jsme se inspirovat nedávnou akcí na hokejovém zápase v Kanadě a chtěli jsme Vás požádat o součinnost. Při zápase nebo ihned po jeho skončení, vhazujte plyšáky na hrací plochu, ty si pak určitě najdou nového majitele v dětském domově. Kdo má možnost přinést i jakoukoliv jinou hračku pro děti, může tak učinit a předat v pátek 13.12.2019 v kadaňské sportovní hale. Hračky a plyšáci budou v následujícím týdnu odvezeny dětem do Mašťova. Po skončení akce umístíme několik fotek přímo ze sportovní haly a následného předání dětem na facebookovém profilu FC Betis Kadaň. Budeme rádi za jakoukoliv Vaší pomoc a věříme, že se plyšáků a hraček během pátečního zápasu přinese co nejvíce" uvedli zástupci klubu na klubovém facebooku.

Napsal(a): Dominik Urma

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video