Nový rok s novou anketou. Kdo se stane ,,Osobností Žatce"?

Hedvika Mašková 2019-12-20 10:42:38

Od nového roku startuje v Žateckých novinách anketa, ve které si obyvatelé města mohou zvolit největší osobnost novodobé žatecké historie po roce 1990. Kohokoli, kdo žil nebo působil v našem městě v posledních třiceti letech, a kdo se zasloužil o společenství žijící na tomto území a významně ovlivnil jeho život.

V měsících lednu a únoru bude probíhat nominace jednotlivých osobností. Každý čtenář bude moci nominovat tři občany, z jakékoli oblasti lidské činnosti (např. učitel, politik, sportovec, lékař, dobrovolník, organizátor,…). V březnu v našem týdeníku zveřejníme nominované osobnosti. V dubnu proběhne hlasování a v květnu vyhlášení. Více podrobností o tom, jak nominovat, se dozvíte v prvním vydání Žateckých novin roku 2020, ale už teď můžete přes vánoční svátky přemýšlet nad tím, koho byste navrhli Vy! 

Komentáře

Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video