Úvod   /   Články   /   Autoři   /   Jan Vnouček
Podbořany čeká čilý stavební ruch

Podbořany – Přibližně 40 miliónů chce ještě letos proinvestovat město Podbořany. Celý balík investičních akcí schválili jeho zastupitelé na svém posledním zasedání. Rozpočtové prostředky  uvolnili, jak už jsme uvedli dříve, díky levně vysoutěženému a ještě navíc státem dotovanému zateplení obou základních škol a domu dětí a mládeže.

Jan Vnouček 2013-05-13 00:58:00
Vyjde kniha o židovských osudech

Podbořansko – Do několika měsíců by měla vyjít kniha o osudech židovských rodin na Podbořansku. Bude tak zmapována další část neznámé historie tohoto regionu.

Jan Vnouček 2013-05-11 00:54:00
Téma: Měly by si Podbořany zřídit městskou policii?

Podbořany – Může si město Podbořany dovolit zřídit a provozovat městskou policii? Někteří občané si myslí, že by přítomnost městských strážníků pomohla postihovat přestupky typu užívání a šíření drog v problémových lokalitách, nočních výtržností, drobnou pouliční kriminalitu, neuklízení psích exkrementů či třeba zakázaného parkování aut. Podfinancovaná Policie ČR totiž…

Jan Vnouček 2013-05-05 00:10:00
Podminované Podbořansko

Kryry, Buškovice – Granát ve škarpě u silnice a mina uvnitř zástavby vystrašily nálezce v Kryrech a Buškovicích. Pyrotechnici vojenskou munici zajistili a odvezli k likvidaci, takže se naštěstí nikomu nic nestalo.

Jan Vnouček 2013-05-02 13:09:00
Starosta vyvracel fámy

Podbořany – Bývalou ubytovnu na Barborce neprodáváme a na místě autobusového nádraží se supermarket stavět nebude! To ve snaze vyvrátit šířící se fámy prohlásil podbořanský starosta Radek Reindl na posledním jednání městského zastupitelstva.

Jan Vnouček 2013-04-27 00:34:00
S marihuanovou ulicí si nikdo neví rady. Proti "huličům" jsou bezmocní škola i…

Podbořany – S příchodem teplejšího jarního počasí obyvatele ulic v bezprostředním okolí areálu Střední odborné školy v Podbořanech začali opět obtěžovat skupinky pokuřujících teenagerů. Podle některých svědectví konzumují a šíří  minimálně lehké drogy. 

Jan Vnouček 2013-04-26 00:18:00
Májová mobilizace volá do průvodu

Kryry – Dlouho očekávaný 14. svátek dobré nálady aneb Pivní máj je v Kryrech za dveřmi. Pořadatelé ze Sdružení RestArt ještě ladí program a vyhlašují mobilizaci. Zapojte se 1. května do rozverného prvomájového průvodu, ať je pořádně dlouhý a veselý, vyzývají. Fantazii ve výzdobě vozidel a v kostýmech se meze nekladou.

Jan Vnouček 2013-04-25 00:10:00
Podbořany zateplí školy velmi levně, díky tomu spustí investiční smršť

Podbořany – V Podbořanech se radují. Zateplení a výměna oken u tří podbořanských školských zařízení by měly oproti původním plánům vyjít velmi levně a budou stát dohromady jen 23 miliónů Kč. Ukázaly to výsledky výběrových řízení na investiční akce zateplení Základní školy Husova, ZŠ T. G. Masaryka a domu dětí a mládeže. Přitom předběžné rozpočty hovořily o celkových…

Jan Vnouček 2013-04-19 07:31:00
Listonošky do švestek nevydrží

Okres Louny – Klasické poštovní doručovatelky skončí v celém okrese Louny do konce léta. Nahradí je motorizovaný  rozvoz zásilek z centrálních pošt. Na Lounsku již pěší listonošky z ulic obcí zmizely k 1. dubnu, na Žatecku je to plánováno k 1. červnu a na Podbořansku k 1. srpnu. Oznámila to tisková mluvčí České pošty Marta Selicharová.

Jan Vnouček 2013-04-18 00:37:00
Další stromy pro občánky

Podbořany – Neuvěřitelných 26 stromů života by s e mělo sázet v Podbořanech v sobotu 4. května. Dříve to kvůli zamrzlé půdě nešlo. Rodiče si tak mohou zasadit na počest svých novorozených občánků okrasnou třešeň. Každý ze stromečků bude osazen destičkou se jménem dítěte a rodiče obdrží ručně vyrobené pamětní listy.

Jan Vnouček 2013-04-17 00:50:00

Vydavatelství

Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Cena za výtisk 12 Kč
Prozatím zde nejsou žádné nabídky práce

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video