Mrtvý muž nalezený v lese u Bitozevsi byl zavražděn, policie zadržela a obvinila dvě osoby

Lucie Steklá 2018-01-27 20:33:00

V souvislosti s případem vraždy v Bitozevsi kriminalisté zadrželi a ze zvlášť závažného zločinu vraždy obvinili dvě osoby. Bude podán návrh na uvalení vazby.

V lesním porostu, poblíž polní cesty, v katastru obce Bitozeves, byla ve čtvrtek 25. ledna odpoledne nalezena osoba bez známek života. Podle prvotních informací se jedná o muže, který byl zavražděn.

Na místo byly vyslány hlídky Policie ČR, povolán byl psovod se služebním psem a k místu vyrazily také výjezdové skupiny SKPV z ÚO Louny i KŘP Ústeckého kraje. Povolána byla ústecká Speciální pořádková jednotka. Policisté uzavřeli široké okolí nálezu, jednalo se o odlehlé místo.

Tělo ohledali kriminalisté, kteří se teď nálezem zabývají. Prvotní indicie směřovaly k podezření na násilnou smrt. Na základě toho na místo vyjeli krajští policisté a soudní lékař. Ohledáním těla mladého muže se podezření na cizí zavinění potvrdilo. Přesnou příčinu úmrtí stanoví až nařízená soudní pitva, která proběhne dnes.

Případ si převzali krajští kriminalisté, kteří včera na místě pracovali do večerních hodin. Zároveň zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy. Po pachateli usilovně policisté pátrají. Nadále také pokračují v úkonech trestního řízení; zajišťují a vyhodnocují důkazní materiál a vyslýchají osoby.

V souvislosti s případem kriminalisté žádají veřejnost o případné svědectví, které by jim mohlo pomoci s objasněním zločinu. Žádost policie směřuje na občany, kteří se od pátku 19. ledna 2018 do dopoledních hodin včerejšího dne, 25. ledna 2018, pohybovali v okolí místa nálezu těla, tj. v katastru obce Bitozeves. 


Jakékoliv informace přijmeme policie na lince 158. 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video