Informovanost občanů přinesla městu ocenění

Lucie Steklá 2021-02-11 14:49:00

Postoloprty (lus) Město Postoloprty již několik let vydává svůj zpravodaj. V loňském roce za to získalo ocenění, a to v soutěži Radniční listy roku 2020. V kategorii obcí a měst od 2 do 10 tisíc obyvatel získal zpravodaj první místo v okrese Louny, a také 1. místo v Ústeckém kraji. V celostátním kole to pro Postoloprty znamenalo krásné 21. místo. Porota v soutěži hodnotí kromě textů i vzhled radničních listů, grafické zpracování, kvalitu fotografií či užitečnost informací pro obyvatele města,“ uvedla tajemnice mě-sta Postoloprty Jana Fišerová.


Do soutěže Radniční listy roku 2020 bylo přihlášeno přibližně 240 obcí a měst. Ocenění uděluje zapsaný spolek Kvalikom, jehož název vychází ze slov kvalita a komunikace. ,,České obce jsou v mnoha ohledech celosvětovým unikátem. My hledáme ty nejlepší z nich, a to na okresní, krajské i celonárodní úrovni. Hodnotíme podle mnoha kritérií. Cílem je najít a odměnit obce, které vydávají ty nejkvalitnější radniční listy. V prvním ročníku soutěže jsme porovnávali mezi sebou více jak 160 periodik. Soutěž byla rozdělena na jednotlivé kraje, okresy a dále na tři kategorie podle počtu obyvatel. Vzhledem k velkému zájmu a pro nás nečekanému úspěchu a odezvě prvního ročníku soutěže se chystáme na vyhlášení Radničních listů roku 2021,” uvedli organizátoři soutěže. V novém ročníku budou organizátoři plošně hodnotit všechny tištěné zpravodaje českých obcí, měst a městských částí.


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video