Již osmým rokem dělají v podbořanské restauraci Slunce pizzy pro klienty. Každý den ručně vyráběnou z italské mouky bez chemie podle autentické receptury.
„Jelikož máme stabilní tým, na který jsem hrdý, tak se to dá i v této nelehké době. Máme dost energie dále posouvat fenomén pizzy. Během měsíce května budou nové druhy pizz na podbořanském trhu, tak věřím, že to zákazníci ocení. Již se ale nemůžeme dočkat na běžný provoz, který nás baví a naplňuje,“ uvedl za tým Slunečníků Michael Galus. Na snímku s připraveným obědem pro zákazníka usměvavý Jan Rasocha, zákazník Adam, nebo sympatická kolegyně Honzíka z týmu Slunečníků.
Napsal(a): Alla Želinská
Pozvání Mirky Farkasové na Štědrý den 24. 12. 2024.
Přehrát videoZlatá neděle 22. 12. se nesla v Žatci ve znamení zpívání koled - v podloubí u Ramon café, tradice, za kterou stojí mj. ŽOK :-)
Přehrát video