Tento týden v Žateckých novinách

Hedvika Mašková 2021-05-18 10:30:00

Týdeník Žatecké noviny č. 20 vychází ve středu 19. května.

Ve dvacátém vydání Žateckých novin v tomto roce se dočtete o předávání PAMĚTNÍCH ODZNAKŮ armádního generála Karla Janouška, o TRAFICE PAJAK v centru Loun, ZKRÁŠLOVÁNÍ PROSTRANSTVÍ u řeky s občerstvením, UKRADENÝCH VČELSTVECH a úlech na pozemku u Stroupče, splaceném VYSOKÉM ÚVĚRU Žatecké teplárenské, MEDAILÍCH pro DOBROVOLNÉ HASIČE za dobrovolnickou činnost v době pandemie, velkém zájmu o STUDIUM NA GYMNÁZIU, vzpomínce na KONEC 2. SV. VÁLKY a zpravodajství MĚSTSKÉ POLICIE.

Sportovní strana nabídne rozhovor s KAJAKÁŘKOU NESNÍDALOVOU a REAKCI NAŠÍ ČTENÁŘKY na článek o příspěvcích pro sportovce.

Na kulturní straně se dozvíte o přesunutém představení OPERY CARMEN v letním kině a procházce v parku ZÁMKU KRÁSNÝ DVŮR s mobilní aplikací. Začíst se můžete také do ukázky z knihy LIBORA MICHALCE. Pozveme vás i na již rozběhnuté VÝSTAVY a jiné KULTURNÍ AKCE.

Na společných stranách naleznete rozhovor se začínajícím hercem SEBASTIANEM KLIŠTINCEM z Přívlak. Máme pro vás v pořadí již desátý díl seriálu o HISTORII LOUTKOVÉHO DIVADLA JITŘENKA a desátý díl EXKURZE PO SOCHAŘSKÝCH PAMÁTKÁCH, tentokrát o KULTU SV. JANA NEPOMUCKÉHO. Dále vás pozveme na letošní NOC KOSTELŮ a CYKLOVYJÍŽĎKU s tématem ŽATECKÉ INDUSTRIÁLNÍ STAVBY 19. a 20. století, prozradíme, jaký projekt motivoval žáky k OCHRANĚ LESA a kdy proběhne FESTIVAL ZUŠ OPEN.

Více v tištěném či elektronickém vydání Žateckých novin ZDE.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video