Rekonstrukce železnice dočasně uzavře některé přejezdy

Alla Želinská 2021-05-20 12:40:00

V souvislosti s opravou železniční trati Žatec – Plzeň mezi Vroutkem a Kryry, která probíhá v těchto týdnech, musejí počítat i řidiči.

Kromě výluky vlaků dochází i k uzavírkám silnic, a to kvůli opravám přejezdů. Ve čtvrtek 20. a pátek 21. května se uzavře železniční přejezd ve Vroutku v ulici Karlovarská na silnici Podbořany – Lubenec. „Ten bude dále ještě uzavřen 28. a 29. května a 2. až 6. června. Železniční přejezd na Mukoděly bude uzavřen 20. až 23. května a 7. až 11. června,“ informovalo město Vroutek. Podle naplánovaných termínů uzavření železničních přejezdů, bude přejezd v ulici Pod Věží směr hřiště, stejně jako na Karlovarské, uzavřen 28. - 29. května. Ovšem přejezdy v Karlovarské a Pod Věží budou uzavřeny tak, aby vždy jeden z nich byl průjezdný. Přejezd u hřiště bude uzavřen také 7. - 11. června.

Přejezd v ulici Nádražní, směr vodárna má být uzavřen 31. května - 6. června.

„Ulice Na Hůrce je pro nákladní automobily neprůjezdná, tzn. nákladní automobily přes Vroutek neprojedou, jeďte objížďkou. Osobní automobily projedou s omezením. Doporučujeme využít objížďky mimo Vroutek,“ informovala a děkuje za pochopení firma Chládek a Tintěra, která opravy na železnici provádí.

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video