Úvod   /   Zprávy   /   V pátek hurá do plavek

V pátek hurá do plavek

Veronika Salášková 2012-06-13 00:49:00

Žatec – Na zbrusu novém žateckém koupališti se budou moci první zájemci vykoupat už tento pátek. Slavnostní otevření jeho areálu se uskuteční v devět hodin ráno. Kromě kulturního programu si vedení města připravilo pro jeho obyvatele ještě jedno překvapení – celý první den bude pro všechny vstupné zdarma.

Všichni si tak budou moci až do 20 hodin prohlédnout a vyzkoušet zařízení areálu nového koupaliště, na jehož znovuotevření se v Žatci čekalo víc než pět let. Od 14 hodin začne kulturní program, v němž vystoupí oblíbená regionální skupina Aquarius a své umění předvedou místní letečtí modeláři. Děti budou mít kromě vodních atrakcí k dispozici i skákací hrad. Od soboty už se naplno rozběhne letní koupací sezóna. V ní bude každý týden otevřeno od pondělí do neděle od 9 do 20 hodin.
Celodenní vstupné pro dospělé a děti nad 150 cm bude stát 60 korun, půldenní vstupné po 15. hodině 40 korun. Čtyřicet korun zaplatí za celodenní vstup děti, které měří více než metr a méně než 150 cm, dále pak senioři, držitelé ZTP a studenti, půlden je vyjde na třicet korun. Děti do výšky jednoho metru budou mít vstup úplně zdarma. Rodinné vstupné bylo stanoveno na 150 korun za celý den, 120 za odpoledne. Je ale třeba počítat i se zálohou sto korun na čipové hodinky, které slouží jako vstupenka do areálu koupaliště. Tyto ceny jsou srovnatelné s výší vstupného v okolních městech.

 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video