Sportem podpořili onkologii, letos se vybralo 236 tisíc

Lucie Steklá 2021-08-26 13:37:28

Šestý ročník Memoriálu Péti Hézlové opět pomohl finančně podpořit oddělení Onkologie Chomutov. Akce se uskutečnila v příjemné a sportovní atmosféře, za krásného letního počasí, na lounském letním cvičišti minulou sobotu. Finanční prostředky, stejně jako každý rok, budou směřovat na onkologii v Chomutově.

 ,,Díky našim příspěvkům došlo k rekonstrukcím a úpravám oddělení, aby se zde pacientům lépe žilo v čase, kdy jsou hospitalizováni. Povedlo se vybavit a revitalizovat pokoje pro pacienty a vylepšují se i prostory pro zaměstnance. Protože máme srdce na správném místě a partu nadšených lidí, jedeme dále! Děkujeme všem, kteří se připojili k našemu projektu, který pomáhá usnadnit život těm, kteří potřebují pomoc a kvalitní lékařskou péči,” uvedli organizátoři z BeFit Louny. Memoriál opět nabídl cyklovyjížďku pod vedením týmu AVZO Raná, běh, bodyfit s Ivčou a Péťou, pro děti Befiťáček, lekci zumby (na horním snímku) a kočárkobiku nebo tabaty s Kubou. Své dovednosti předvedli v exhibici Street hard workers, uskutečnil se parkourový workshop s Filipem Ježkem, vystoupili HD Zlouni , módní přehlídku opět připravil Giovanni Becca. Hostem programu byl TAM TAM ORCHESTRA&BATUCADA, který zahájil afterparty. Návštěvníci si mohli nechat diagnostikovat tělesný tuk a svalovou hmotu, nebo navštívit fyzio stánek, na své si přišli také nejmenší návštěvníci, pro které byl připraven skákací hrad, lezecká stěna i malování na obličej, nechyběly stánky s občerstvením. Primářce onkologického oddělení chomutovské nemocnice Martině Chodacké (na snímku dole) organizátoři nakonec předali darovací šek na částku 236 565 korun, částku o několik tisíc vyšší, než v loňském roce.

Text: (lus), foto: Lucie Steklá, Alena Mračková

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video