Fotbalisté Slavoje si v přípravě zastříleli

Redakce 2022-02-08 12:02:00

Žatec – Po týdenní pauze bez zápasu nastoupili fotbalisté Slavoje Žatec k další přípravě. Doma na umělém trávníku hostili Kralovice z Plzeňského kraje.

Od začátku utkání, které se hrálo v poměrně svižném studeném větru, bylo zřejmé, že jsou domácí lepší než soupeř. To se také brzy začalo projevovat na výsledku, na první gól ze hry navázala branka ze standardky, která propadla hostujícímu brankáři mezi ruka, do třetice padl gól z penalty.

Pak už Slavoj přidávala jeden gól za druhým, do poločasu to bylo 6:0, po půlce přidali domácí dalších šest gólů. Hosté skórovali jednou. „Bylo vidět, že kvalita je na naší straně. Vybíráme si soupeře i z jiných krajů, snažíme se to obměňovat,“ uvedl trenér Slavoje Pavel Koutenský. Přestože Kralovice hrají I.A třídu, rozdíl mezi soupeři bel veliký.

Trenérovi Slavoje se po karanténách podařilo už dát dohromady sestavu. „Měli jsme dvanáct lidí, začala trénovat už většina týmu,“ popsal trenér.

Přestože jeho tým spíše v tréninkovém zápasy jednoznačně vyhrál, nijak to nepřeceňuje. „K ničemu jsme je nepustili, gól jsme dostali za stavu 10:0, kdy si náš brankář dělal kličku ve vápně a přišel o balon. Už se ukazuje, že jsme na tom lépe než před měsícem,“ uzavřel trenér Pavel Koutenský.

K dalšímu zápasu nastoupí Slavoj proti SK Lhota.

FK Slavoj Žatec - Sokol Kralovice 12:1 (6:0)

Sestava Slavoje Žatec: Weisser, Kozlik, Levý, Hoferica, Uhlík, střed zálohy Smékal, Hynek, krajní záloha Pelc, Hassman, útok Klič, Klínec

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video