Chystají se opravy ulic a silnic

Jan Vnouček 2012-07-03 10:51:00

Rekonstrukce povrchu v blšanské Kostelní ulici, odvodnění silničního křížení Soběchleby – Siřem a oprava místní komunikace ke hřbitovu v Liběšovicích. To jsou tři investiční akce, které se v blízké době chystá realizovat město Blšany. Do finální fáze se dostala také celková rekonstrukce mostku v Siřemi.

Pro první dvě investice již radnice provádí poptávkové řízení. „Oslovili jsme několik firem. Do konce června by měly zaslat svoje cenové nabídky,“ sdělil blšanský starosta Petr Bukáček. „Kostelní ulice je vymletá od vody, tam bude stačit srovnat povrch recyklátem. Rád bych taky opravil Nerudovu ulici. Tam se povrch vozovky propadl po stavbě vodovodu, takže je ho nutné odfrézovat a položit nový. Proto jsem jednal s vodárnami, zda by to mohly případně opravit. Kdyby se to povedlo, bylo by to dobré,“ prozradil.
Nový mostek v Siřemi je již sjízdný, zbývá na něj pouze položit živičný povrch. Rekonstrukci provedla vroutecká stavební firma Jaroslav Mlejnek. Až si sjedná subdodavatele pro položení „balené“, je podle Bukáčka domluveno, že ten zároveň vyasfaltuje i cestu v Liběšovicích.

Napsal(a): Jan Vnouček

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video