Kam za kulturou a zábavou na Žatecku, Lounsku a Podbořansku

Alla Želinská 2022-02-11 17:52:00

Valentýnský víkend, taneční párty i soustředění, kurz drátování, bruslení, kino, činoherní a loutkové divadlo, výstavy - víkend ve znamení Valentýna je tady.

ŽATECKO

SOBOTA 12. ÚNORA

Kino Žatec: ENCANTO - animovaný USA, dabing. Madrigalovi žijí ukryti v kouzelném domě v pulzujícím městečku v kolumbijských horách, na podivuhodném a očarovaném místě zvaném Encanto. V 15 hod.

MIMOŘÁDNÁ UDÁLOST – komedie ČR. Při náhlé poruše vlaku musí strojvůdce Miloš vystoupit, aby poruchu napravil. V 17:30 hod.

NENÍ ČAS ZEMŘÍT - akční/thriller Velká Británie/USA. James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Ve 20 hod.

Baltík Žatec: Klub robotiky a programování - Ve spolupráci s Přírodovědným centrem Žatec jsme pro vás opět připravili Klub robotiky a programování. Vezměte mamku, taťku, babičku nebo dědečka a přijďte, ukážeme vám jak naprogramovat v Baltíku třeba bludiště, postavíte si a naprogramujete robota ze stavebnice Lego Mindstorms. Od 13 do 19 hod.

Country club Tulipán Žatec: Sejdeme se na Tulíku – Sklep - Mistr Žatec. Očko, neočko, přijďte si s námi zablbnout. Od 21 hod.

REGIONÁLNÍ MUZEUM ŽATEC: Výstava DO ZBRANĚ! O víkendech 13 – 17 hod. Potrvá do 20. března 2022.

ŽATEC A KRAJINA ŽATECKÉHO CHMELE na cestě ke světovému dědictví. Výstava potrvá do 3. 4. 2022.

KŘÍŽOVA VILA ŽATEC: VÝSTAVA: ŽIJU V PRVNÍ REPUBLICE. Výstava představuje dobovou elegantní dámskou módu ze sbírky Ludmily Zuskové. Do 24. 4. 2022. Otevírací doba: úterý až pátek 9 - 17, víkend 13 - 17 hod.

STARÁ PAPÍRNA ŽATEC: VÝSTAVA: DÁVNÉ VĚKY NA ŽATECKU. Autorská výstava Jiřího Svobody a Jiřího Svejkovského zavede návštěvníky do pravěku. Do 31. 3. 2022.

STÁLÉ EXPOZICE: Z historie žateckého průmyslu. Otevírací doba: úterý až pátek 9 - 17:00, sobota 13 - 17:00 hod.

GALERIE SLADOVNA ŽATEC: Výstava obrazů a cínovaných šperků s minerály NA NEBI, NA ZEMI - Radka Brůnová. Výstava trvá do 22. 2. 2022.

STÁLÉ EXPOZICE: Sladovnictví, Tvořím s NeObyčejnou tužkou

Otevřeno: út - ne 10 – 17 hodin.

NEDĚLE 13. ÚNORA

Kino Žatec: DRAČÍ PRINCEZNA - rodinný Norsko, dabing. Do města z bájné dračí zeměn zabloudí drak, tedy spíš malý vystrašený dráček. V 15 hod.

MOONFALL - akční/dobrodružný/sci-fi USA/Kanada/Čína, titulky. Zásah asteroidu změní oběžnou dráhu Měsíce, a ten se řítí přímo na Zemi. V 17:30 hod.

SMRT NA NILU - krimi/drama USA, titulky. Podle románu Agathy Christie. Ve 20 hod.

LOUNSKO

SOBOTA 12. ÚNORA

Mírové náměstí Louny: Lounské farmářské trhy - Nabídka a prodej čerstvé zeleniny, ovoce, rostlin, potravin a produktů přednostně z Loun a okolí. Od 8 do 12 hod.

Kino Svět Louny: TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY 2 - Pohádka ČR. V království vládne král Jakub (Tomáš Klus), královna Anička (Kamila Janovičová) a rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku (Valentýna Bečková). Také v neděli. Od 10:00 a 15:00.

ZPÍVEJ 2 - Rodinná komedie USA, dabing. Kdo chce v šoubyznysu skutečně prorazit, musí vystoupit v Redshore City, hlavním městě zábavy. Také v neděli. Ve 13 hod.

UNCHARTED - Akční/dobrodružný USA, dabing. Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Také v neděli. V 17:30 hod.

SMRT NA NILU - Krimi/drama USA, titulky. Podle románu Agathy Christie. Také v neděli. Ve 20 hod.

SPIDER MAN: BEZ DOMOVA - Akční/Dobrodružný USA, titulky. Ve 22 hod.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 14 do 15:30 hod.

Retro city club Louny: Valentýnský víkend – dance all night. DJ A75, DJ Marcel K. Od 18 hod.

NEDĚLE 13. ÚNORA

Vrchlického divadlo Louny: Edward Albee: KDO SE BOJÍ VIRGINIE WOOLFOVÉ? - Divadlo Rokoko. Hraji: Veronika Gajerová, Aleš Procházka, Veronika Khek Kubařová, Viktor Dvořák. Slavné komorní drama plné překvapivých zvratů i absurdních krutých her je sondou do partnerských vztahů. Představení není vhodné pro děti, obsahuje násilí a vulgární výrazy. Od 19 hod.

VÝSTAVA IVAN BORL – OBRAZY, kavárna – do 28. 2.

VÝSTAVA SVĚT OKOLO NÁS, foyer - Vystavují žáci Výtvarky paní Jindřišky Riedlové.

Loutkové divadlo Louny: O ŠEVCI ONDROVI A KOMTESCE JULINCE - v podání lounských loutkářů. Od 14:30 hod.

Zimní stadion Louny: Veřejné bruslení. Od 13:30 do 15 hod.

Oblastní muzeum Louny: PŘÍBĚHY MADON - výstavou Madon v přízemí muzea provede kurátor Jaroslav Havrlant. Prohlídka bude zaměřena jak na vystavené exponáty, tak na historii zobrazení Panny Marie s Ježíškem a příklady z našeho regionu. Přiblížíme si tradiční poutní místa, Svatou Horu či Klatovy, z okolí pak Ročov i Liběšice. Od 16 hod.

PODBOŘANSKO

SOBOTA 12. ÚNORA

Národní dům Podbořany: COOL DANCE CAMP Standard - Příprava (nejen) před MČR - standardní taneční soustředění s Víťou Domorádem & Simonou Tejcovou. Na soustředění bude možnost individuálních lekcí i s Pavlem Slukou a Elizavetou Kuklinou. Od pátku do neděle 19 hod.

MC Jablíčko z Nepomyšle: Kurz drátování s Blankou - Další kurz drátování je tady. Kurz je vzhledem k náročnosti určen pouze pro dospělé. Kapacita je omezená, kurz je primárně určen pro obyvatele Nepomyšle. Od 15 hod.

Bílá Růže Podbořany: Největší Valentýnská párty v Podbořanech – DJ Mery, Insomniac, Pilli. Od 22 hod.

NEDĚLE 13. ÚNORA

Kostel sv. Petra a Pavla Podbořany: Nedělní mše svatá. V 9 hod.

Kaple Brody: Mše sv. (pouze druhá neděle v měsíci). V 11 hod.

Fara Kryry: Nedělní mše sv. Ve 14 hod.

Kino Podbořany: Mimi šéf 2 - Když se na konci Mimi šéfa bráchové Tim a Ted konečně skamarádili, zdálo se, že jim to vydrží napořád. V pokračování s podtitulem Rodinný podnik jsou oba dospělí a totálně odcizení. Od 15 hod. 

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video