Po dvouleté pauze startuje Memoriál K. Raise

Lucie Steklá 2022-04-29 13:31:11

Jednatřicátý ročník silničního běžeckého závodu na patnáct kilometrů startuje v sobotu 30. dubna. Současně proběhne 28. ročník závodu vozíčkářů, 11. ročník štafetového běhu a 7. ročník závodu na kolečkových bruslích. Vložený bude závod koloběžek s hromadným startem, který je jedním ze závodů Českého poháru v koloběhu 2022. Startují i handbiky, in-line a koloběžky.

,, Vzpomínka na Karla Raise je den plný pohybu pro celou rodinu. Přijďte se podívat k nám do Loun. Těšíme se na vaši ,, Vzpomínka na Karla Raise je den plný pohybu pro celou rodinu. Přijďte se podívat k nám do Loun. Těšíme se na vaši návštěvu,“ zvou pořadatelé z ASK Elna Počerady spolu s členy Senior klubu Louny, Městskou knihovnou, SDH Cítoliby, Smolnice, Lenešice a Dobroměřice a dobrovolníky.

Start závodu na 15 kilometrů je v 11 hodin u obce Volevčice směr Počerady. Prezentace probíhá v pavilonu C na lounském výstavišti, kde je cíl závodu a proběhnou tam ostatní zmíněné závody. Na start závodníky dopraví autobusy. Startují jednotlivci bez rozdílu věku, pohlaví i výkonnosti. Květinový ceremoniál proběhne v prostoru cíle na výstavišti Louny u hlavního pavilonu u Masarykova parku v 13.30 hodin. V areálu výstaviště proběhne lidový běh na trati 2 200 metru (start v 10.45 h), dvě kola v parku. Sportovci s postižením, rodiče s dětmi, prarodiče s vnoučaty, běží jen jedno kolo. závod pro děti na handbiku (start v 10.40 hodin) a také dětský den pro všechny příznivce zdravého pohybu.

Více informací nejdete na webu klubu askelna.cz. 


Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video