Kadeti Basket Akademy urdželi Celostátní ligu U17!

Lucie Steklá 2022-06-03 21:00:03

Před posledním ligovým zápasem letošní sezóny už bylo jasné, že kadeti splnili cíl, což bylo udržení soutěže pro další ročníky. ,,I proto jsme doufali, že poslední zápas odehrajeme uvolněně a popereme se o třetí místo v tabulce.

 Navíc nás čekal soupeř, kterého jsme dokázali dvakrát porazit a tak jsme si věřili. Začátek zápasu byl ve velkém tempu a naši kluci začali skvělou obranou. Bohužel po získání míče jsme nebyli schopni zakončit a to ani sami pod soupeřovým košem. I to byl asi důvod, proč naši kluci totálně psychicky odpadli, a kupili jednu chybu za druhou. V tomto utkání jsme neproměnili 20 jasných pozic a naházeli jsme soupeři 40 míčů přímo do ruky. Nevím co se stalo, ale asi to bylo uspokojení hráčů s výsledkem sezóny. Mrzí mě, že na závěr jsme nepodali výkon za který bychom se nemuseli stydět. Doufám, že to bylo poučení pro všechny a že se už nikdy nic takového na hřišti dít nebude. I přes to všechno moc děkuji za celou sezónu a to hlavně rodičům bez kterých by to nikdy nefungovalo a všem co se na tomto roce podíleli,” zhodnotil sezónu po posledním utkání v Chomutově hlavní trenér Jakub Hnátek. BK Chmutov - BA Tygři Louny 64:44 (12:7 30:25 46:31) 

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video