Starostou Loun zvolen Milan Rychtařík

Lucie Steklá 2022-10-25 07:15:37

Louny - Ustavujícího zasedání se v Lounech zúčastnilo dvacet šest členů z devětadvaceti. Politická uskupení ANO, ČSSD, SPD a Lounští patrioti navrhli jako kandidáta na starostu Loun Milana Rychtaříka, který v komunálních volbách získal největší počet hlasů.


Pro jeho zvolení hlasovalo šestnáct přítomných zastupitelů, šest bylo proti, čtyři členové se hlasování zdrželi. Milan Rychtařík se tak stal na čtyřleté období starostou Loun. ,,Při zvolení do funkce místostarosty jsem slíbil, že svoji práci budu vykonávat pečlivě a s veškerým úsilím, a mnoho dobrého se podařilo. Věřím, že společně následující období zvládneme co nejlépe. Zastupitelům nabízím otevřené dveře pro jejich projekty. Rád bych poděkoval kolegům rady města za práci v uplynulých čtyřech letech, stejně jako Pavlovi Jandovi a Vladimírovi A. Honsovi, od kterých jsem se toho mnoho naučil,“ řekl po zvolení nový starosta Loun.

Uvolněným místostarostou se stal Pavel Csonka, druhou neuvolněnou místostarostkou Martina Bečvářová.                                              (lus)

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video