Dobrovolníci potěšili pacienty v nemocnici

Charlotte Šulc 2022-12-07 16:06:51

Chomutov - V neděli prošli dobrovolníci z dobrovolnického programu KZ Chomutov nemocnicí. Navštívili lůžkové stanice interny, neurologie, následné péče, také oddělení dětské, onkologii a ortopedii, koho jen míjeli, věnovali mu alespoň úsměvy a snažili se předat vánoční náladu.

Pacientům rozdávali ovoce, sladkosti, vánoční cukroví, perníčky, vyřezané stromečky a jiné milé drobnosti. Ten den sloužící sestřičky obdarovali čokoládou. Na dětském oddělení, stejně tak jako na oddělení následné péče potěšili pacienty navíc háčkovanými medvídky.

„Děkujeme vedení naší nemocnice za zakoupené ovoce a čokolády. Helenka, Marcelka, Míra a Ráďa z Blažimi nám věnovali krásné balíčky vánočního cukroví. Děti a paní učitelky z Mateřské školy Bítozeves, pod vedením Dominika Pončíková , donesly krásně zabalené a nazdobené vánoční perníčky. Cukroví a několik drobných sladkostí zakoupil pan Václav Přibyl a paní Jiřina Veverková.  Děkujeme též za vyřezávané stromečky a zvířátka, samolepky firmě Gragre - Milan Gregor za opravdu nádherný dar, který potěšil ty, kteří díky omezením nemohli mlsat. Velké díky za háčkované medvídky pro naše nejmenší a naopak i pro ty nejstarší, které to upřímně dojalo, jejich tvůrcem je paní Miluše Hegenbartová Děkuji sestřičkám z ortopedického oddělení Šárce Randáčkové za sladkosti, kterých donesla velkou tašku a staniční sestřičce Jitce Belušové za nádherné kočičky.

Děkujeme dobrovolníkům za velmi krásnou Mikulášskou v nemocnici, která dojala jak pacienty, tak personál. Smyslem tohoto týmu je pomáhat a rozdávat radost tam, kde je potřeba léčit duši, na kterou je náplast krátká.

Dobrovolníci - Hanka P., Petra K., Lucka B., Michal H. s dceruškou Karolínkou, Jaroslav Š., personál ortopedie - staniční sestra Jitka B., Vlastík.

Za tým dobrovolníků - Charlotte Šulc, koordinátorka


Napsal(a): Charlotte Šulc

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video