Klášterec hledá ředitele či ředitelku školy

Redakce 2023-01-21 23:09:51

Klášterec - Město Klášterec nad Ohří vyhlásilo konkurzní řízení na obsazení pracovního místa ředitele/ředitelky ZŠ Krátká. Přihlášku je možné odevzdat do 10. února 2023, předpokládaný nástup je 1. července 2023.

Pokud máte předpoklady pro práci ředitele školy, znáte problematiku řízení školství a školských předpisů a máte organizační a řídicí schopnosti daného typu školy, možná je to šance právě pro vás.

Písemně je třeba doložit mimo jiné přihlášku, strukturovaný životopis, doklad o pedagogické praxi či koncepci rozvoje školy. Písemné přihlášky včetně požadovaných dokladů doručte v uzavřené obálce s označením: „Konkurz ZŠ – neotvírat“, a to buď osobně na podatelnu Městského úřadu Klášterce nad Ohří do 10. 2. 2023 do 12 hodin, nebo poštou na adresu: Městský úřad Klášterec nad Ohří, Odbor sociálních věcí, školství a sportu, nám. Dr. E. Beneše 85, 431 51 Klášterec nad Ohří tak, aby byla doručena do 10. 2. 2023.

Kompletní předpoklady a povinné přílohy


Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video