Webové stránky Líšťan uspěly v Zlatém erbu

Lucie Steklá 2023-05-04 18:47:00

,,Jen díky vám získala obec Líšťany v krajském kole cenu veřejnosti za nejlepší webové stránky měst a obcí v soutěži Zlatý erb,“ vzkázalo vedení obce Líšťany svým občanům.


Vítězové krajského kola soutěže Zlatý erb 2023 o nejlepší webové stránky dostali ceny 26. dubna 2023 při slavnostním ceremoniálu na Krajském úřadě Ústeckého kraje v Praze. Vyhlašovalo se několik kategorií. V kategorii nejlepších webových stránek obce s rozšířenou působností zvítězil Chomutov. Na druhém místě se umístily Lovosice, třetí skončily Litoměřice. V kategorii nejlepších webových stránek obcí zvítězil Jirkov. Na druhém místě se umístil Duchcov, na třetím místě skončily Modlany.

Letošní ročník je jubilejní pětadvacátý ročník a poprvé v historii se automaticky hodnotí všechny obce s rozšířenou působností (ORP), kterých je v Ústeckém kraji 16. Zachovaná zůstala i kategorie pro webové stránky obcí, které nejsou ORP.

Po delší odmlce se ve Zlatém erbu udělovala i cena veřejnosti. Tuto kategorii v Ústeckém kraji vyhrály právě Líšťany. Získaly ji za své webové stránky. Na snímku starostka obce Martina Protivová (druhá zleva). Oceněným poblahopřáli náměstkyně hejtmana Lubomíra Mejstříková, vedoucí odboru informatiky a organizačních věcí a zároveň předseda krajské poroty Jan Jelínek a také ředitel soutěže Tomáš Holenda. (lus), foto: archiv pořadatelů

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video