Memoriál K. Raise Den plný pohybu a zábavy

2023-05-05 00:02:15

Louny - DEN PLNÝ POHYBU a zábavy, taková bude sobota 6. května na lounském výstavišti. ASK Elna Počerady tam pořádá další ročních Memoriálu Karla Raise. Od roku 2016 je trasa závodu změřena měřičem AIMS a získala certifikát na dobu 10 let. Jedná o několik závodů, konkrétně o 32. ročník silničního běhu na 15 km, 29. ročník závodu vozíčkářů, 12. ročník štafetového běhu, 8. ročník závodu na kolečkových bruslích, vložený závod koloběžek s hromadným startem.


ŠTAFETOVÝ BĚH NA TRATI ,,PO-ČERADSKÉ PATNÁCTKY“ je běh pětičlenných družstev na 15 km ( jeden úsek cca 3 km), startují družstva pracovních a firemních kolektivů, školních týmů, sportovních, rodinných či zájmových kolektivů bez rozdílu věku, pohlaví, zdravotních či duševních hendikepů; v týmech mohou vedle sebe startovat děvčata i chlapci, ženy i muži.

V JÍZDĚ NA KOLEČKOVÝCH BRUSLÍCH A KOLOBĚŽCE NA TRATI ,,POČERADSKÉ PAT-NÁCTKY“ startují jednotlivci, příslušníci sportovních klubů, školních týmů, rodinných či zájmových kolektivů bez rozdílu výkonnosti, věku i pohlaví. Jízda je na uzavřené trati bez provozu motorových vozidel.

ZÁVOD DĚTÍ NA HANDBIKU startuje v 10.40 hod. v areálu lounského výstaviště. Startovat mohou děti a mládež do 15 let na speciálních sportovních vozíčcích - handbike na trati 2200 m (2kola) v areálu lounského výstaviště. Prezence od 8:30 do 10:20 hodin před hlavním pavilonem lounského výstaviště společně s Lidovým během. Startovné zdarma.

LIDOVÝ BĚH ,,S VZP PRO RADOST Z POHYBU“ startuje v 10.45 hod. Startovat může kdokoli, kdo zvládne zdolat vzdálenost 2 200m v areálu lounského výstaviště . Řádně přihlášení běžci v kategoriích muži/ženy, dorostenci/ dorostenky, žáci/žákyně – 2200 metrů (2 kola), všichni ostatní zájemci bez rozdílu věku a pohlaví – 2200 metrů (2 kola), sportovci s posti-žením, rodiče s dětmi, prarodiče s vnoučaty, senioři apod. – 1100 metrů (1 kolo) – během, chůzí, jízdou na invalidním vozíku, ale také například na kolečkových bruslích, chůzí s hůlka-mi, s kočárkem atd. Prezence od 8.30 do 10.20 hod. před hlavním pavilonem lounského výstaviště. Jednotné startovné 50,- Kč za účastníka, každý účastník obdrží drobný dárek od pořadatelů.

Chybět nebudou doprovodné akce, mezi nimi například DĚTSKÁ ATLE-TIKA od 8.45 hod. Zábavné představení atletiky pro nejmenší, které organizují trenéři atletické přípravky ASK Elna Počerady. Motto: ,,Staň se s námi Tomášem Staňkem, Ladou Vondrovou nebo Kristínou Mäki“. Přijďte se podívat se svými ratolestmi na činnost atletické přípravky, kde si budou moci vyzkoušet, jak správně běhat, skákat a házet, včetně další pohybových aktivit.

DĚTSKÝ KOUTEK bude otevřený ta-ké od 8.45 hodin. Bohatá nabídka aktivit pro děti od 3 do 15 let. Přijďte si vyzkoušet tradiční dětské hry a soutěže svých babiček a dědečků, které pro vás připravil Senior klub Louny. Přijď poznat nové kamarády s kterými si společně užiješ hezké sportovní dopoledne. Ve stejný čas se otevře stánek VZP. Ve stanu VZP si každý může nechat změřit tlak a dozví se co dělat pro svůj lepší zdravotní stav.

,,Memoriál Karla Raise s ASK Elna Počerady připravili členové Senior klubu Louny, Městské Knihovny Louny p.o. SDH Dobroměřic, Cítolib, Lenešic, Smolnice a dobrovolníci z řad příznivců našeho klubu a občanů Loun. Memoriál Karla Raise 2023 je uspořádán za výrazné podpory města Loun a Ústeckého kraje, obcí na trase závodu - Dobroměřic, Lenešic, Břvan, Výškova a Blažimi. Memoriál Karla Raise pořádají občané pro své spolu-občany!!!, zvou pořadatelé. (lus)

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video