Zavře se most přes přivaděč u Vysoké Pece, autobusy budou mít výluku

Redakce 2023-06-16 11:21:40

Vysoká Pec - Od 26. června do 15. prosince bude zavřený v obou směrech most přes přivaděč Ohře-Bílina před Vysokou Pecí.

Nebude možné z a ani do Vysoké Pece sjíždět ze silnice č. I/13, protože bude uzavřen most s označením č. 0135-4 Kyjice, což most přes přivaděč pod rozcestím u výjezdu z obce. Z I/13 se na něj jede poté, co řidiči projedou kruhovým objezdem.

Do konce června také platí uzávěrka mostu na blízkém místě přes silnici I/13, který se staví znovu.

S uzavřením mostu přes přivaděč souvisí výluka autobusových linek 564 a 565, o které informuje odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu v Ústí nad Labem.  Proto spoje jedoucí směr Komořany budou vedeny po objízdné trase již ze zastávky Jirkov, aut.nádr. V případě linky 565 nebudou těmito spoji obsluhovány zastávky Jirkov, osada; Červený Hrádek, Drmaly, Vysoká Pec a Vysoká pec, rozc. V případě linky 564 nebudou těmito spoji obsluhované zastávky Jirkov, školky a Vysoká pec, rozc.

O víkendech bude obsluha Vysoké Pece zajištěna místo linky 564 linkou 565 (časy jsou uzpůsobeny možnostem dopravce – využijí se stávající autobusy v době přestávek). Zastávka Jirkov, školky bude obsluhovaná jen ve dnech školního vyučování zvláštními spoji linky 565 v trase Jirkov – Vysoká Pec ráno a odpoledne (opět jsou časy přizpůsobeny možnostem dopravce, neboť v ranní a odpolední špičce je již veškerá dopravní technika na linkách). 

Foto: Mapy.cz

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video