Prodával pervitin a vykrádal byty

Redakce 2023-08-22 10:00:00

Chomutovsko - Výrobu a distribuci pervitinu, ale i krádež, má mít podle zjištění chomutovských kriminalistů na svědomí 40letý muž z Jirkova.

Začátkem srpna komisařka na základě zajištěných důkazů zahájila trestní stíhání. Dotyčný, který je uživatelem pervitinu, ho měl podle sděleného obvinění vyrábět na pozemku u Jirkova. Za tím účelem také přechovával předměty určené k výrobě této drogy. Ty byly nalezeny při domovní prohlídce. Vyrobený pervitin měl muž poté na Chomutovsku distribuovat dalším uživatelům.

Kromě toho však policisté zjistili, že se měl dopustit také krádeže. Koncem března měl s pomocí dvou svých známých ukrást z balkonu panelového domu v Jirkově alkohol a hokejovou výstroj. O tomto případu policisté informovali v dubnu. Navíc to nebyla jeho první krádež. Kvůli majetkové trestné činnosti byl už dříve odsouzen na dvanáct měsíců nepodmíněně, propuštěn byl vloni v srpnu.

Za trestné činy nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, krádež a porušování domovní svobody, hrozí obviněnému, pokud mu bude u soudu prokázána vina, až pětiletý trest ve vězení.

Napsal(a): Redakce

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video