Parkování před OC v Husovce je přes noc zdarma

Lucie Steklá 2023-12-10 07:38:00

Louny - Parkoviště před vznikajícím OC v ulici Husova u bývalého kulturního domu mohou využívat obyvatelé sídliště Hrnčířská přes noc zdarma. V době od 18 hodin do 8 hodin tady řidič za parkování vozidla neplatí.

Obyvatelé ulic Skupova nebo U Stadionu mohou kvůli nedostatku parkovacích míst před vlastním domem zdarma přes noc využívat parkoviště před vznikajícím obchodním centrem v ulici Husova. ,,Město tím řeší nedostatek parkovacích míst v lokalitě sídliště Hrnčířská. Všimli jsme si totiž, že parkoviště v Husově ulici bývá přes noc prázdné. Parkují na něm pouze dvě tři auta, přitom se jich sem vejde zhruba čtyřicet. Proto chceme dát o této možnosti lidem vědět,“ řekl mluvčí radnice Marcel Mihalik.

,,Po šesté hodině večer, respektive už od pěti odpoledne, až do osmé hodiny ranní je parkoviště bez poplatku a smějí jej využívat obyvatelé sídliště Hrnčířská bez ohledu na to, že je závora dole. Dostanou se na něj i z něj v daném časovém rozmezí bez placení,“ vysvětlil mluvčí města.

Přes den mezi 8. a 18. hodinou je parkoviště v ulici Husova určené především zákazníkům místních obchodů, a proto je při vjezdu za závoru zpoplatněné. První hodina parkování na tomto parkovišti je zdarma. Za druhou hodinu parkování řidič platí 20 korun a za každou další započatou hodinu 30 korun. (mim)

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video