Po "sedmičce" opatrně, provoz opět komplikují nehody, dálnice je na dvou místech uzavřena

Lucie Steklá 2024-01-19 11:34:00

Komplikace v provozu na dálnici D7 pokračují i v pátek 19. ledna. U Postoloprt se opět převrátil kamion, u Panenského Týnce havarovala dvě osobní auta s dvěma kamiony. Omezení na dálnici mají potrvají až do odpoledních hodin.

PÁTEK: Pět jednotek vyjelo k dopravní nehodě dvou nákladních automobilů a dvou osobních aut na D7 u Panenského Týnce. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Silně namrzlá silnice ve směru na Prahu je uzavřena. Problémy na místě potrvají několik hodin. ,,Dopravní omezení bude trvat nejméně do odpoledních hodin," uvedli policisté.

Během ranních hodin vyjely jednotky v kraji ke třem dopravním nehodám.

U Postoloprt se převrátil na bok kamion. Nikdo nebyl zraněn. "U Postoloprt je uzavřen směr na Chomutov.  Kamion je převrácený mimo vozovku. Omezení bude trvat minimálně celé dopoledne. policie Na místě dochází k vyproštění kamionu," informovali policisté. 

Na namrzlé vozovce havarovalo osobní vozidlo u obce Roztoky na Ústecku. Nehoda se obešla bez zranění. V příkopu skončilo osobní auto u Lovosic.

ČTVRTEK:

Ač se čtvrteční předpověď a varování meteorologů před ledovkou zcela nepotvrdila a silnice jsou poměrně sjízdné, provoz na řadě míst komplikují nehody. Dvě jsou hlášeny z Lounska, jedna z dálnice D7 ve směru na Chomutov, další z "okrsky“ u Bitozevsi.

Při nehodě, k níž došlo dvě hodiny po půlnoci, se převrátil kamion na bok. Místo nehody u Postoloprt, na 56. kilometru, uzavřelo dálnici, uzávěra bude trvat nejméně do jedné hodiny odpolední. Objížďka je vedena přes Postoloprty, řidiči musí z D7 sjet na 55,5 kilometru ve směru na průmyslovou zóny a vrátit se na ni zpět o kilometr dále. Na místě jsou policisté i hasiči. Od časných ranních hodin probíhá vyšetřování události a překládka nákladu do jiného nákladního vozu.

Zranění si vyžádala nehoda z deváté hodiny ranní, čelní střet dvou osobních aut, na silnici mezi Bitozevsí a Staňkovicemi. "Na místě jsou tři zraněné osoby. Provoz je v tuto chvíli omezen a doprava je řízena kyvadlově. Omezení bude trvat přibližně do 12 hodin," řekl policejní mluvčí Jakub Mareš. Hasiči vyprošťovali jednoho zraněného řidiče pomocí hydraulického agregátu.

Několik nehod je hlášeno například z Kladenska. Buďte na silnicích opatrní.

Napsal(a): Lucie Steklá

Komentáře

Nabídky práce

ŘEDITEL/ŘEDITELKA MŠ Peruc

Bližší info na webu obce Peruc. Nástup 1. srpna 2024, přihlášky zasílejte do 17. května 2024.
WWW: https://peruc.cz/
E-mail: podatelna@peruc.cz


ŘEDITEL/ŘEDITELKA ZŠ A MŠ Vilémov

Bližší informace na webu Obce Vilémov u Kadaně.
Tel.: 474398146
WWW: https://www.obec-vilemov.cz/
E-mail: vilemov@obce-cv.cz

Poslední videa

Valentýnský koncert v žateckém divadle rozněžnil i rozpálil

Klavír Jiří Knotte a housle Milan Brouček... Bravo!

Přehrát video
V 1.A ZŠ P. Bezruče v Žatci děti s učitelkou v kroužku probíraly první vysvědčení

Ve středu 31. 1. 24 se rozdávaly pololetní vysvědčení - přesněji Výpisy vysvědčení. Třídní učitelka 1.A Nikola Martinovská si se svými prvňáčky v poslední hodině po předání o tom povídala...

Přehrát video